Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

The International Hood Project!

 * * * * * * *

Tην Κυριακή 21 Απριλίου γιορτάζουμε τα εγκαίνια της γειτονιάς για τους φίλους από όλο τον κόσμο, της International Hood. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σε αυτό το εγχείρημα.
Για περισσότερα διαβάστε εδώ και εδώ

Θα θέλαμε να έρθουμε σε επαφή με μέλη από της μη-αγγλόφωνες γειτονιές (σαν και μας, καλή ώρα!!!) που μιλούν μια ή και περισσότερες από τις γλώσσες που παρατίθενται εδώ. Περάστε όποια ώρα σας βολεύει την Κυριακή, να μιλήσουμε για τη γειτονιά σας και τις εκδηλώσεις που ίσως διοργανώνετε, όπως επίσης για την ιστορία της, για τη χώρα και τη γλώσσα που εκπροσωπεί.

Θα θέλαμε να συμπεριλάβουμε όσες περισσότερες γειτονιές μπορούμε και σχεδιάζουμε να τις ομαδοποιήσουμε σε 2 παρουσιάσεις των 2 ή 3 και διάρκειας 30 έως 60 λεπτών. Ανάλογα φυσικά με την ανταπόκριση και τον αριθμό τους.
Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εδώ στο Forum του MYST Online, σε ξεχωριστή ενότητα στο τμήμα των Events.

Η γειτονιά μας θα φιλοξενεί πληροφορίες σε διαφορετικές γλώσσες. Αρχικά σε γαλλικά, ολλανδικά, γερμανικά, ισπανικά και ιταλικά και δευτερευόντως σε πορτογαλικά και ρώσικα, και ίσως σουηδικά και ιαπωνικά. Επίσης θα παρέχεται σύνδεσμος σε αυτή την ανάρτηση καθώς και λίστα με τις αντίστοιχες μη-αγγλόφωνες γειτονιές.
Η λίστα αυτή θα βρίσκεται αναρτημένη και στα ξενόγλωσσα τμήματα του Forum και θα ανανεώνεται συχνά, ειδικά όταν πρόκειται για τη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων.

Παρακαλώ απαντήστε το συντομότερο δυνατό, είτε εδώ είτε με προσωπικό μήνυμα στον m.a.x.2.0.

* * * * * * *


Σ.τ.μ.: Δεν μας έχουν συμπεριλάβει στη λίστα γιατί δεν είμαστε τόσοι ώστε να χρειάζεται. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να γίνουμε τόσοι!

Να έρθετε στο πάρτυ για να σας δω και γω. Άντε, ξεκουνηθείτε!!! Very Happy

Θα έχει και μουσική. Πρόγραμμα, όπως είπαμε, εδώ.
Αν κανείς ενδιαφέρεται να παίξει ελάτε, έχει χώρο για όλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου