Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε


Καλώς ήρθατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της γειτονιάς "Greece bevin".

Σκοπό έχει την όσο το δυνατόν ομαλότερη ένταξη των επίδοξων εξερευνητών στην υπόγεια ερευνητική ομάδα αλλά και να ενώσει σε ένα κοινό τόπο όλη την ελληνική κοινότητα.

Ήδη έχουμε βρει ένα μέρος για να μπορούμε να βρισκόμαστε και να ανταλλάσουμε απόψεις αλλά και να διοργανώνουμε εξορμήσεις.Προσπαθήσαμε να επιδιορθώσουμε όσο μπορούσαμε τα πάντα.Και ειδικά τον κήπο μας!Είμαστε υπερήφανοι για αυτό!


3 σχόλια:

  1. Aγαπητέ simo σιγουρα θα αναρωτήθηκες γιατι χάθηκα τοσο αναπάντεχα απο το παιχνίδι μιας και είμουν απο τα πρωτα γειτονόπουλα στην greece bevin (johnIV) μετα απο εσένα και τον dimitrio, καποιο προβλημμα με τον αυχενα μου(ευθειασμος) με αναγκασε να μεινω μακρυα απο την πολυωρη χριση Η/Υ και ιδιαιτερα απο τα games (αυτην την ωρα γραφω σχεδον κρυφα).
    Χαρικα πολυ με το blog που εφτιαξες και ευχομαι να εχεις επιτυχια ελπιζω καποια στιγμη να επανελθω στην bevin για να λυσουμε κανα γριφο μιας και βλεπω πως η γειτονια μεγαλωσε (τελικα μπορεσατε να περασετε τημ πορτα? γιατι εγω δεν τα ειχα καταφερει)εις το επανιδειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γιάννη σου εύχομαι περαστικά και να είσαι καλά στην υγεία σου πάνω απ΄όλα.
    Το blog δεν είναι τίποτα άλλο παρά από το μεράκι μας για το παιχνίδι.Είναι ήδη επιτυχημένο μόνο και μόνο επειδή υπάρχει!
    Και δεν είναι δικό μου, αλλά της γειτονιάς...είμαστε ανοιχτοί σε όλους και για όλα...
    Ο μόνος λόγος που υπάρχει είναι γιατί περνάμε καλά!
    Και αυτά τα άτομα χρειαζόμαστε.
    Περάσαμε κάποιες πολύ ωραιές στιγμές στον κήπο και αν και η πρώτη μας φορά ήταν περίεργη με κάποια προβλήματα (όπως το να μιλάμε όλοι μαζί και να μην βγαίνει νόημα εώς και το ίδιο άνοιγμα της πόρτας που ήταν προβληματικό λόγω bug), μπορώ να πω πως η συνέχεια ήταν φανταστική!
    Γίναμε οικοδεσπότες μιας άλλης φιλικά προσκείμενης γειτονιάς (έχουμε σπάνιο κήπο) και μέσα από αντίξοες συνθήκες ανοίξαμε την πόρτα δύο φορές συνεχόμενα και όλοι συμφώνησαν πως ήταν από τις καλύτερες συναντήσεις σε κήπο που έχουν παραβρεθεί!Θα γράψω περισσότερα σε άλλο ποστ γιατί έχει ενδιαφέρον.
    Χάρηκα πολύ που σε είδα και ελπίζω να τα λέμε μέσα όποτε μπορείς!
    Shorah!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεία σας παιδιά Shorah,

    Τώρα ανακάλυψα το Ελληνικό Bevin, μπράβο σας και για το site!!!
    Χρόνια παίζω τα παιχνίδια του MYST, και από το Μάρτιο επίσης και το URU LIVE.
    Θέλω την βοήθεια σας για κάποιο πρόβλημα που ανιτμετωπίζω, άλλαξα Windows XP και έχω τώρα Windows 7. Έκανα και αυτά που λέει ο φίλος ο Σίμος κάπου στις σελίδες του blog.
    Παρόλο δεν μπορώ να μπω στο URU Live. Έχω το ακόλουθο μήνυμα. Μήπως κάποιος έχει μια ιδέα. Ευχαριστώ Δόμνα : UruLive.Live.1.893 - External.Release
    Exception type: Access violation
    Call stack (14 levels):
    0x00000000
    0x00000000
    0x00000000
    0x00000000
    0x00000000
    0x778EB468
    0x778EB495
    0x76361194
    0x008BF988
    0x004642B9
    0x00462E58
    0x00461D34

    ΑπάντησηΔιαγραφή